Zeven landelijke politici in debat

Het CDA heeft nòg een landelijke coryfee gestrikt voor het politieke jongerendebat, volgende week vrijdag in partycentrum De Middenstip.

Ook Leon Botter, landelijk voorzitter van ROOD – de jongerenorganisatie van de SP – zal hierop aanwezig zijn. Eerder was al deelname toegezegd door Arrie Vis van het CDJA (christen-democratisch jongeren appèl), Jojanneke van der Veen van DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, Bram Dirkx van de JOVD (gelieerd aan de VVD), Rick Jonker van de Jonge Socialisten en Jacques Rozendaal van de SGPJ, de jongerenorganisatie van de SGP. Daarnaast heeft Hero Brinkman – Tweede Kamerlid voor de PVV – aangekondigd in Epe present te zullen zijn.

Onder de titel ‘Midnight Politics’ gaan deze merendeels jonge politici in debat met elkaar en met middelbare scholieren uit Epe en omgeving. Thema van de debatavond is ‘Zorgen voor jezelf’. Gedebatteerd wordt over diverse stellingen hierover die worden voorbereid door leerlingen van de (openbare) RSG Noord Oost-Veluwe en De (christelijke) Noordgouw uit Heerde. De debatavond is van 22.00 tot 24.00 uur. De lokale jongerenband The Milfs zorgt voor muziek.

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

*

Switch to our mobile site