Groot jongerendebat Rijssen

De Rijssense SGP-jongeren houden vrijdag 19 november de jaarlijkse debatavond tussen de Nederlandse politieke jongeren organisaties.
Voor dit debat zijn de landelijk voorzitters uitgenodigd van CDJA, Dwars (GroenLinks), Jonge Democraten (D’66), Jonge Socialisten (PvdA), JOVD (VVD), Perspectief (CU), Rood (SP) en SGPJ. Deze partijen gaan met elkaar in debat over een aantal pittige actuele stellingen. De avond is voor iedereen toegankelijk.

Onder anderen Jacques Rozendaal (SGPJ), Jeroen Diepemaat (VVD) en Jelle Menges (SP-jongeren) zullen de degens kruisen. Van alle andere partijen zijn de toezeggingen binnen. Met zulke debaters belooft het een fantastische avond te worden.

De onderwerpen voor deze avond zijn: Het kabinetsbeleid van het nieuwe kabinet Rutte, Europa, het milieu en de vrijheid van meningsuiting.

Het PJO-jongerendebat van 19 november is voor iedereen die geïnteresseerd is toegankelijk. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de aula van de Jacobus Fruytier, De Stroekeld 142 te Rijssen.

Toegang is gratis. Houd voor meer informatie aangaande deze avond de website, www.sgpjrijssen.nl goed in de gaten

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

*

Switch to our mobile site